Ring til os


69 60 71 92

Telefontid:
Man. - Ons. 8.00 - 15.00
Torsdag 8.00 - 14.00
Fredag 8.00 - 12.00

Åbningstider


Man. - Tirs. 8.00 - 17.00
 Onsdag 8.00 - 16.30
Torsdag 8.00 - 15.00
Fredag 8.00 - 12.30

Tandlægevagt:

Telefon til tandlægevagten i Aarhus

40 51 51 62

Book tid online her

Vores adresse


Ingerslevs Boulevard. 31., 8000, Aarhus
Se på kort her

 

25% studierabat
 

Måske den billigste tandlæge for studerende i Aarhus
 

  • Kom til en undersøgelse for kun 95,10 kr. (163,03 kr. hvis du er 26 år gammel eller over 26 år). Alm. tandrensning 204,03 kr. (OBS: undersøgelse og tandrensning priser er normalpriser fastlagt af regionen/sygesikringen.)

  • 25 % rabat på frie tandlægeydelser* (f.eks. fyldninger, rodbehandling) og 50 % på bedøvelser (OBS! Der må ikke gives rabat på bl.a. undersøgelse, "undersøgelses" røntgen og tandrensning!)

  • GRATIS panorama/hel kæberøntgen (spar 589 kr.) - hvis der er behov for det. Bruges primært til overblikbillede eller i forbindelse med visdomstand vurdering eller kæbeoperationer.

* Studierabat gælder kun ved fremvisning af gyldigt studiekort. Studierabat gælder kun på de frie tandlægeydelse og må ikke kombineres med anden rabat eller med et fordels-kort!

Bestil din tid her, for at benytte dig af tilbuddet

 

Mange tilfredse patienter fra Aarhus
 

iben_uj.jpg

Hos Tandlægen Ingerslevs Blvd. får jeg altid en meget professionel behandling. Personalet er meget søde og venlige, og er du normalt ikke så begejstret for tandlægebesøg, kan jeg særligt anbefale tandlæge Thomas for kyndig og tålmodig behandling. Ingen spørgsmål er for store eller for små.
- Iben

soeren.jpg

Imødekommende, kompetent og nærværende tandlæge. Thomas er uden tvivl den bedste tandlæge, jeg har haft.
- Søren

Jeg har besøgt Tandklinikken Ingerslevs Boulevard i mange år. Personalet er venligt, hjælpsomt og jeg har altid fået professionel behandling på højt niveau. Jeg føler, at jeg bliver behandlet som partner, hvor tandlægen (Thomas) meget præcist og detaljeret forklarer mine muligheder vedr. komplicerede behandlinger og priser. Jeg kan kun anbefale, at vælge klinikken.
- Zsuzsi

 

En klinik med personlighed

 
tamasBW.jpg

Hos Tandlægen Ingerslevs Boulevard vil du møde den samme tandlæge hver gang du skal til en undersøgelse eller behandling. Det er altid Thomas, som venter på dig for at give den bedst mulige behandling.

_MG_0219.jpg

Det er vigtigt for os, at vores patienter altid føler sig velkomne, og ved, hvilke muligheder de har for behandling. Vi har en stille og rolig klinik, hvor vi sætter en ære i, at vores patienter føler sig trygge og velinformerede.

Vores priser ligger under niveauet i midtbyen, så på trods af vores centrale beliggenhed, får du altid den rette behandling til en konkurrencedygtig pris. 

 

 

Bestil et opkald fra klinikken

Du vil blive kontaktet af klinikken indenfor 48 timer på alle hverdage.

Eller book din tid selv her.

Navn *
Navn

Vil du bestille en tid online med det samme?
Log ind her for at booke din tid
på vores online-kalender. (Også hvis du er ny patient.)