Tandlægen Ingerslevs Boulevard er en mindre tandlægeklinik beliggende i hyggelige omgivelser centralt i Aarhus. Vi er en klinik bestående af en tandlæge, en klinikassistent og en klinikassistentelev.

Klinikken tilbyder de mest gængse former for moderne tandbehandlinger og samarbejder med nøje udvalgte specialister, hvilket sikrer vores patienter behandlinger af høj kvalitet, herunder krone- og implantatbehandling. Af samme årsag giver vi op til 5 års garanti på vores behandlinger.

Vores faglige niveau er højt, og vores udstyr er moderne og tidssvarende, ligesom vi løbende holder os ajour med den nyeste viden inden for tandlægefaget gennem relevante kurser for at kunne tilbyde vore patienter den bedst mulige behandling. I forbindelse med større behandlinger udarbejder vi forud herfor et skriftligt prisoverslag med henblik på at undgå eventuelle misforståelser.

Det er vores ønske, at vores patienter får så behagelig en oplevelse hos os som muligt. Det er en tillidssag at gå til tandlæge, derfor prioriterer vi højt, at behandlingen foregår i rolige og trygge omgivelser.

Personalet

Thomas E. Martin
Dr. med. dent, tandlæge (2005), special tandlæge i konservative behandlinger og tanderstatniger i Ungarn (Ungarsk spec. tandlæge reg. nummer: 996/2008.)

christineBW.jpg

Christine Nielsen
Klinikassistent

(foto er på vej)

Marie-Louise Tranberg
Klinikassistentelev